Om Författaren

37-åring som driver ett IT-konsultbolag med ett gäng vänner. Lever med fru & två barn i Stockholm. Tanken är att spara oss till en trygg framtid. En framtid där vi slipper uppleva för mycket vinter. En framtid där vi bestämmer över oss själva!

5 thoughts on “Om Författaren

 1. Hej!

  Jag undrar om det finns möjligheter till annonsering på din sida?
  Då främst i form av textlänkar.

  Hälsningar,

  Harry

 2. Hej Trygg Framtid du säkert får 100 tals mejl men jag tänker försöka och skicka ett i alla fall så du kanske ser och svarar.

  Min fråga är nämligen så här om du kan tänka dig att länka till min sida?

  Jag har öppnat blogg och skriver om investering, om ekonomisk frihet som folk kan uppnå, visar, guidar, coachar, så genom att du länkar till min sida kommer flera kunna se och läsa om det jag skriver om.

  Som tack kommer jag länka tillbaka till din sida på så sätt kan vi ha en gemensam trafik med goda och värdefulla läsare.

  Hoppas du ser mitt mejl och gillar idén och att vi kan samarbeta 🙂

  Hälsningar Marko // WorkHome http://workhome.blogg.se

 3. Hej,

  Hoppas allt är bra. Jag har ett par klienter som är intresserad att sponsra ett par inlägg på din blogg http://www.tryggframtid.nu/. Artiklarna kommer reflektera innehållet på din blogg men med en länk till en gambling-sida. Vi är redo att samarbeta med dig kontinuerligt och är villiga att ersätta dig med ett rättvist pris för detta jobb.

  Var god och återkom med dina tankar och idéer.

 4. Hello,

                                                        

  My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I found your website recently on the web and was impressed by its layout and content I feel that it could be suitable for my client. 

  We are interested in publishing an article (which we can supply) on your website, the article will have a link to my client’s site in it. Let me know if this is something you offer, and if so, how much do you charge for it.

  Please also let me know your best price for a banner ad and if you own other sites available for advertising. 

  I look forward to hearing from you soon.

  Luna Richardson

  Outreach Specialist

  w: https://www.charm-media.com/ 

  e:  luna.r@charm-media.com

Leave a Reply