Vad ska vi prata om imorgon?

Vad ska vi prata om imorgon?

Imorgon är det dags för Apple att äntligen berätta för oss vad de inte tidigare kunnat(?!) berätta. Inbjudan till morgondagens event är tämligen hemlighetsfull och inte alls lika avslöjande som tidigare har varit, tycker jag. Kanske har det något med talstyrning att göra? Mer avancerad Siri? Äh, jag vet faktiskt inte, mina gissningar brukar väl vara som de flesta andras :).

Jag har försökt snappa upp en del rykten inför eventet:

  • iPhone 6 presenteras och den är större än idag (4.7 tum).
  • NFC och en ny betallösning och ett samarbete med Visa, MasterCard och AmEx.
  • iOS 8 släpps.
  • Yosemite släpps.
  • En helt ny produkt lanseras: iWatch.

Läs mer här på MacRumors – de brukar samla rykten och fakta väldigt bra!

Jag köpte mina första Apple-aktier vid den här tidpunkten förra året. Jag följde eventet och tänkte att iPhone 5s verkade så sjukt grym att det kunde ju bara bli bra. Jag köpte och dagen efter dök kursen, sen dök den ännu mer och då passade jag på att dubbla mitt innehav. I våras halverade jag innehavet, något jag har fått ångra gruvligt eftersom kursen fortsatt norrut. Från det att jag köpte har kursen nämligen gått upp över 50% och det har således blivit en väldigt trevlig resa i Apple.

Gustavs ekonomiprat

Det har även blivit dags för Gustavs ekonomiprat och det kommer antagligen bli väldigt trevligt som vanligt! Men vad ska vi prata om imorgon? Ja, den som kommer får givetvis veta! Själv tänkte jag vara på Belgobaren någonstans runt 17-17.30, beroende på hur arbetsdagen ser ut. Den stora frågan är väl hur man ska hinna umgås och vara social när man samtidigt vill följa Apples event 😉

Kommer du imorgon?

2 thoughts on “Vad ska vi prata om imorgon?

Leave a Reply