Det är mycket just nu!

Det är mycket just nu! Vi är mitt uppe i en ganska omfattande lägenhetsrenovering och det tar otroligt mycket tid och energi. Förra helgen var vi på IKEA och ritade upp ett nytt kök, denna helgen var vi där och gjorde själva beställningen. Känner att jag inte riktigt har hunnit med att bevaka börsen och att jag inte haft någon direkt tid att skriva här heller.

Anledningen till renoveringen är att vi vill få till ett extra rum i lägenheten i och med tillökningen i januari. Vi konstaterade då att de här var ett ypperligt tillfälle att bli av med dett kalla, hårda och extremt gräsliga klinkergolv som täcker halva lägenheten – bland annat köket. Och när vi väl insåg att vi skulle bila upp golvet i köket, ja då var det lika bra att få nytt även där.

Hur som helst kanske inläggsfrekvensen kommer vara något lägre nu någon/några veckor och nu vet ni varför.

Det är mycket just nu!

Alibaba noterades i fredags och vilken rusning det blev efter aktierna! I den inledande handeln sköt kursen upp till $99.70. Idag backar kursen något och bolaget handlas just nu runt $90. Som vi ser på bilden ovan innebär det att bolaget värderas väldigt högt (hög market cap). Det återstår att se om vinsten hänger med, men snabbväxande e-handlare tenderar ju att värderas till höga multiplar  (t.ex. AMZN P/E 850).

One thought on “Det är mycket just nu!

  1. Tjena,
    Kul med renovering, nice när det är färdigt iaf.
    Alibaba är onekligen hajpad, med all rätt kanske. Jag funderar inte djupare på den utan håller mig till mina tråkiga fastighetsbolag och telekomoperatörer. =)

    Och ja, jag har saknat dig i blogg och Twittervärlden.

    Mvh petrusko

Leave a Reply