Tyska maskiner och rapporttider

Tyska maskiner och rapporttider

 

Så, den tyska maskinen vann VM, precis som jag genom avancerad fundamental analys förutspådde ;-). Nåja, kanske ganska låga odds på den gissningen.

Hur som helst är VM slut nu och det har börjat dra ihop sig för rapporttider. Igår var det dags Citigroup att syna korten och det visade sig vara en något bättre hand än vad de flesta trodde. Tangible book value ökade med 7%, men vinsten backade jämfört med föregående år. Tangible book value ligger nu på $56.89 och jag tycker att bolaget borde handlas åtminstone där (ca 15% rabatt). Här hittar ni presentationen.

I morgon är det dags för Castellum att bekänna färg. Aktien har handlats upp ganska kraftigt på sistone, får se om förväntningarna infrias! På torsdag är Telia, Nordea och Bonheur. Jag tror att både Telia och Nordea kommer visa fina siffror. För Bonheur har vi ju redan sett Fred Olsens rapport så det blir väl övrig, onoterad verksamhet som kan vara kul att läsa om då. Sist men inte minst avslutas veckan med Swedbank på fredag. Banken kommer säkerligen presentera bra siffror den också. Ska bli spännande att se hur man räknat på kapitaliseringen nu med de nya reglerna. Kul med lite aktivitet trotts semestertider 🙂

Leave a Reply