Börsen tuffar på

börsen tuffar på

Det har varit lite sparsamt med inlägg på sistone, främst för att det är väldigt mycket fokus på jobbet nu. Release-tider nu på ett av landets största tågföretag innebär mer jobb och mindre fritid. På tal om tåg så kan man säga att börsen tuffar på i ett sällan skådat tempo. Många aktier sätter nya ATH (all time high) var/varannan dag känns det som; det finns ingen hejd på börsens framfart.

Att jag minskade i Apple, eller för den delen Protector, visade sig med största sannolikhet vara felaktiga beslut. Lärdomen? Ge fan i säljknappen! Märkligt hur lockande det kan vara med hjärnspöken. Nåja, förhoppningsvis lär jag mig sakta men säkert; det måste få ta tid att bli en slipad börsräv!

Protector är fortfarande det bolag på bevakningslistan som ser billigast ut på bevakningslistan och jag skulle kunna tänka mig att köpa tillbaka mina tidigare sålda aktier, även om det verkar bli dyrare. Men jag skulle verkligen vilja ha fler svenska utdelningsbolag. Jag får fundera vidare och återkomma, kanske hinner skatteåterbäringen trilla in innan jag tänkt klart.

 

Leave a Reply