Utdelningen från Skanska finns nu på kontot

Utdelningen från Skanska finns nu på kontot

Utdelningen från Skanska finns nu på kontot. 85 aktier med en utdelning på 6.25 kronor styck innebar 531.25  kronor i utdelning från Skanska i år. Jag vill väldigt gärna köpa in mig ytterligare i Skanska, men just nu anser jag bolaget vara på tok för högt värderat. Någonstans runt 125 kronor ligger nog taket för var jag kan tänka mig att handla Skanska – åtminstone med dagens verksamhet och vinst.

Just nu känns mycket väldigt dyrt och jag vill inte köpa bolag som jag anser vara övervärderade. Jag vill inte heller försöka tajma marknaden. Analysen måste få avgöra vad som inhandlas här näst. Jag vill öka exponeringen mot svenska bolag (bara 31.5% exponering mot svenska bolag nu) men tycker att det är så himla svårt att hitta något köpvärt här. Var lite inställd på att öka i Telia, men efter att ha läst 4020s genomgång i morse så backar jag och tänker ett varv till. Castellum under hundringen vore trevligt. Industrivärden under 120 vore också bra.

Det är svårt det där med aktier!

Leave a Reply