Snålmånad vecka 1 – rapport

Jaja, snålmånaden började en tisdag, men min avsikt kommer vara att redovisa “den gångna veckan” på söndagar. Jag kommer att stämma av mot den budget jag lagt för månaden.

Veckans utgifter

  • 25/3: SL-kort 790 kronor (budgeterat)
  • 26/3: Lunch 84 kronor. Hade matlåda med mig till jobbet men var tvungen att hjälpa min svåger läsa igenom en del papper vilket vi gjorde över en lunch. 16 kronor kvar av veckopengen.
  • 28/3: Dagens Industri 116 kronor (budgeterat – jag hade skrivit fel i budgeten dock och skrev 106)
  • 28/3: Com Hem 357/2 kronor (budgeterat)
  • 28/3: Dagis 1260/2 kronor (budgeterat)
  • 28/3: Glass till febersjuk son 20 kronor (mat)
  • 29/3: Öl i solen! 55 kronor (veckopeng därmed överskriden med 39 kronor)
  • 29/3: Inköp av vattenfärg och penslar till sonen 115 kronor (budgeterat)

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det går ganska så bra! I lördags fick jag middag med tillhörande god dryck hos svärmor, gratis är gott, grillat är ännu godare! ;-). Idag gick jag förbi korvserben och lyckades avstå impulsen av att inhandla hans fantastiska korvar. Biljetten till Bajens genrep fick jag gratis av min bloggranne Dalecarlian (besök gärna hans nystartade blogg!) och väl inne på arenan avstod jag den klassiska halvleks-biran.

Leave a Reply