Många bäckar små

många bäckar små

4e och 5e mars tickade det in utdelningar från Citigroup och BFK. 62 Citi-aktier med gav 3.99 kronor i utdelning och 300 BFK-andelar gav 145.28 kronor i utdelning. Utdelningen än så länge i mars ligger alltså på knappt 150 kronor. Total utdelning i år är än så länge ca 493 kronor. Kanske inget att jubla över, men många bäckar små! Jag förväntar mig rejält med utdelning under mars, april & maj, eftersom det är då mina svenska innehav delar ut.

Det känns väldigt inspirerande och tillfredsställande när utdelningarna tickar in. Det blir som ett kvitto på att jag är på rätt väg. Förra året resulterade i 2244 kronor i utdelning från mina innehav. Det kommer givetvis inte alls vara svårt att slå detta i år. Egentligen låg förväntad utdelning på 8820 kronor för 2014 men så som det ser ut nu kommer jag att slå det med 40-50%!

Leave a Reply