Gustavs ekonomiprat II

Igår var det dags igen för Gustavs ekonomiprat, 16 pers(?) som träffades på Belgobaren i Stockholm. Kul med en del nya ansikten. Ännu roligare att det denna gång kom en tjej också, kul att ses Rebecka! Kul att Avanza-Daniel var med även denna gång, han har fan svar på allt :-).

Jag pratade en del med just Rebecka och Christoffer om Fortum (Christoffers största innehav). Idag ser just Fortum ut att bli dagens stora vinnare, och därför får ett ‘grattis’ vara på sin plats.

I övrigt diskuterade vi svenska fastighetsbolag (stabila utdelare), REITs, direktavkastningens värde av totalavkastningen över tid samt en del makro och forex.

Tydligen var “Lou” på plats, men det missade jag. Hade tänkt snacka lite Apple, men det får vi så klart ta en annan gång. På tal om Apple så fick jag min iPhone 5s igår. Touch-ID får mig att vilja öka i Apple, så jävla smidigt!

Tack för en bra kväll, vi kör igen om 2 månader (12 februari preliminärt).

7 thoughts on “Gustavs ekonomiprat II

  1. Väldigt kul att träffas igen! Blev riktigt imponerad av att flertalet av er har sån stenkoll på så många bolag samtidigt. Ser fram emot nästa gång, snart får vi abonnera hela stället. 🙂

    /Daniel, Avanza Bank

Leave a Reply