ATH lagom till julen

Nu är julen här om bara några dagar. Julklappar är inhandlade, granen pyntad och glöggen halv urdrucken redan (oj då). USA börserna har förvisso inte stängt än, men i skrivande stund är portföljen på ATH, mer än 266 kkr! Jag är väldigt nöjd med den utveckling som året har inneburit. Från att ha haft ca 40 kkr i fonder i mars i år har jag nu en ganska fet aktieportfölj. En dryg kvarts miljon är säkerligen peanuts för en del, men för mig är det mycket!

Tre börsdagar återstår, tre börsdagar med vad jag får förmoda väldigt låga volymer. Därför kommer jag ta (relativt) julledigt nu. Det blir (antagligen) ingen mer börs för mig i år. Någon form av summering av helåret måste så klart komma i början på nästa. Dock lär det säkert hinnas med någon post till innan jul, så jag avvaktar med julhälsningarna :-).

Leave a Reply