Apelsin 3.0 (final version)

Nu är det officiellt! Apple och China Mobile (CHL) har tecknat ett avtal om att iPhone kommer börja säljas i  CHLs nätverk från den 17e januari. China Mobile är alltså världens största mobiloperatör, med över 760 miljoner kunder. Jag har tidigare skrivit om mina högst försiktiga antaganden kring Apple-aktien och vilken effekt en deal med China Mobile borde ha. Ska bli spännande att se hur marknaden tar emot detta!

3 thoughts on “Apelsin 3.0 (final version)

    • Jo men helt klart har detta varit en illa dold hemlighet. Alltid svårt att veta vad som är inprisat. Visst ökade kursen när rykten började bli fler och fler.

      Jag tror väl inte på kursrusning av denna information, däremot tror jag i förlängningen att detta innebär väldigt mycket mer vinst för Apple. När detta blir svart på vitt kommer marknaden att prissätta Apple högre än idag.

  1. Nästan 4% upp idag. Måste säga att jag blev förvånad över det. Trodde att en hel del av senaste tidens uppgångar var just av denna anledning. Men som aktieägare tackar jag för det

Leave a Reply