Akta dig för ryssen!

Idag har jag sålt mina aktier i Shelton Petroleum. På sätt och vis känns det sorgligt, eftersom det var de första aktierna jag någonsin köpte. Å andra sidan känns det just nu jäkligt skönt. Efter förra veckans turbulens med handelsstopp och bråk mellan Shelton och PetroGrand så är det skönt att ha kommit ur med en fin vinst.

Det blev en fin procentull vinst på 81.5%. Tyvärr handlade det inte om något större belopp (vågade inte köpa så mycket första gången), men drygt sex tusen i vinst blev det i alla fall. Känslan just nu är akta dig för ryssen! Jag kommer tänka både en, två och tre gånger extra innan jag investerar i ryssverksamhet.

Nu börjar krigskassan fyllas på! Efter att ha sålt ARCP, och nu Shelton så börjar jag bli redo för nya inköp. Jag kommer börja jobba igen nu efter min föräldraledighet, så pengarna kommer börja rulla in i allt högre tempo.

Leave a Reply