Första 100%-aren!

Idag kom fantastiska nyheter från Shelton Petroleum. Oljeflödena från den fjärde brunnen var långt högre än förväntat (över 300 fat/dag initialt) bolagets VD säger att “Resultaten från brunn nummer 12 är mycket glädjande och ger oss en ny syn på fältets potential.”. Fantastiska nyheter! Så fantastiska att aktien rusade upp med 26.65% till 42.3 kronor, med intradagshögsta på 46.6 kronor. Detta innebär också att jag Shelton, min första aktie, blir min första 100%-are. Med ett GAV på 19.56 är aktien nu upp 116.26% sedan inköp.

Shelton utgör (dessvärre efter senaste tidens utveckling) inte någon större del av min portfölj, men det är helt klart ett spännande bolag att äga! VDn verkar positiv till framtiden och jag tänker behålla mina papper ett tag till. Det prismål jag en gång satt var 80 kronor, så teoretiskt sätt återstår halva resan.

Leave a Reply