Bra drag i Shelton Petroleum

Idag var det minsann bra drag i Shelton Petroleum, upp 25%!! Shelton var den första aktie jag någonsin köpte och detta skedde den 22 mars i år. Jag minns hur jag köpte den för 19.30 och att den stängde på 23.90 – 23.8% uppgång, min första dag i min första aktie. Det här med aktier verkade ju trevligt!

Sedan dess har det ju minst sagt gått upp och ner i Shelton. I mitten av april handlades aktien ner till 16.90 och sen har det oftast pendlat runt 20-23 kronor. Under sommaren stod det klart att Shelton skulle ta in pengar från Petrogrand och självklart har jag funderat kring hur dessa ska användas och hur detta skulle påverka aktiekursen.

Idag drog så kursen iväg 25%, jag vet dock inte riktigt varför. Kanske börjar fler och fler få upp ögonen för den otroliga potential som verkar finnas i detta bolag? Bolaget som idag är värderat till ca 300 miljoner borde nog vara värderat till 3 gånger detta. Detta betyder en kurs runt 70-90 kronor och så fort vi får veta vad de nya pengarna ska användas till tror jag att vi får se ännu mer raketfart i detta bolag.

Leave a Reply