Och vi har olja!

Shelton Petroleum har idag hittat ännu mer olja, denna gång i den nya brunnen på Rustamovskoye-fältet. Det känns jäkligt bra att ha träffat olja tre gång av tre möjliga försök. Aktien rusade 20,6% och avslutade på 24 kronor/aktie. Mycket glädjande för min del.

I övrigt var det plus på det mesta idag. Industrivärden var Large Caps stora vinnare med 2,92% plus (är det månne på grund av utdelningen imorgon?). Dock gick Nordkom back (jag jinxade väl den igår) samt att Ratos också backade en dryg procent.

När jag igår skrev att det skulle bli en spännande börsvecka räknade jag inte in Sheltons oljeträff. Det började alltså än mer spännande än mina förhoppningar. Hoppas bara att Tethys oil (som handlades upp 1,57% idag) också har goda nyheter kring oljeproduktionen i sin rapport i morgon.

Leave a Reply