Första kvartalet 2017 – bokslut

[Inledande pladder om att jag varit sämst i världshistorien på att blogga på sistone]

Året började riktigt bra och när halva första kvartalet var avklarat kände jag enorm segervittring. Fortsätter vi så här så kan inget stoppa oss, tänkte jag.Sen kom den. Som det berömda brevet på posten. Som den antikens trojanska häst. BAKSMÄLLAN! Från ingen jävla stans bara dog portföljen. Det gjorde väl egentligen inte speciellt mycket, för det känns som att på sistone har jag ändå inte haft tid att följa allt så noga. Men ändå… va fan liksom.

Screenshot 2017-04-02 20.22.56

Men en jäkla massa tusentals upp och ner så finns det ändå en viktig sak i det här: Portföljen har äntligen nått över miljonen (jag vet att jag twittrat om det förut, men nu står det även här). Vilket då egentligen innebär: Trygg – Index: 0 – 1. Trygg – Framtiden: 1 – 0.

Köpt (ökat) HM och sålt (allt) Bonheur under året. Det första kortsiktigt fel och det andra kortsiktigt rätt.

Screenshot 2017-04-02 20.31.40

5 thoughts on “Första kvartalet 2017 – bokslut

  1. Hur får du fram diagrammet för utvecklingen över alla konton? Jag får fram den när jag går in på varje konto separat, men när jag väljer “alla konton” så finns den inte (men jag må vara blind). Tacksam för hjälp! 🙂
    Lycka till med dina framtida investeringar! Jag följer bloggen med nöje.

  2. För att se utvecklingen på alla konton brukar jag klicka på tabben ‘Värdepapper’, bredvid ‘Konton’. Scrollar längst ner, och där ser jag grafen ‘Utveckling på alla konton’.

Leave a Reply