På begäran – Bevakningslistan

Har fått ganska många förfrågningar per mail kring bevakningslistan och om jag har lust att dela med mig av mallen. Flera av dessa mail har inkommit under tiden som renoveringen pågick och jag har inte riktigt haft tid att pyssla med det. Men nu hittade jag hur jag delar dokumentet publikt och därför bjuder jag på länken till bevakningslistan.

Jag passar samtidigt på att uppdatera sidan Bevakningslistan och lägger in länken där. Hoppas att det kommer till glädje!

3 thoughts on “På begäran – Bevakningslistan

  1. Håller på för fullt med en egen bevakningslista, så måste fråga varför du använder 2 olika “Motiverat pris” och K/M?
    Har sett flera göra det och undrar varför!

    Tack för en intressant blogg!

  2. Grymt tack för det! 🙂
    Du kanske har nämnt hur du bär dig åt tidigare men har du någon bra sida man kan se den genomsnittliga utd. tillväxten eller räknar du själv ut ett värde med hjälp av historiska utdelningar?

Leave a Reply