Snålmånad i April

Så, jag antar utmaningen, Kanjagblirik! Jag tycker redan att jag lever relativt sparsamt, förvisso, men det går aldrig nog att underskatta styrkan i att för dagbok. Det fungerar faktiskt i alla sammanhang, från att gå ner i vikt (logga maten) till att snåla mer (logga utgifterna). April kommer bli en knaper månad redan från start och påsken infaller under april, vilket innebär bilfärd 100 mil för firande med systern.

Jag antar utmaningen i form av att jag kommer logga mina inköp och redovisa dem kategoriserat här varje veckoslut i april. Jag antar utmaningen med vetskapen om att jag kommer ha lite pengar in och redan stora planerade utgifter. Det är så ibland, det är svårt med optimal tajming, men Kanjagbliriks utmaning kom nu, så jag hoppar på!

Utformar budget så fort jag vet förutsättningarna (efter lönespec).

One thought on “Snålmånad i April

Leave a Reply