Månadsrapport februari

Så har det gått ännu en månad, om än årets kortaste. En sjättedel av året är redan avklarat, visst har det gått fort! Reflekterade över det tidigare i veckan när jag skulle lämna på dagis; det har verkligen börjat bli ljust! Nåja, eftersom jag började med månadsrapport för januari förra månaden tänkte jag att det skulle få bli ett återkommande inslag. När jag publicerar detta återstår en börsdag av februari, men jag tror att jag kommer ha mycket att göra i helgen, så jag hinner nog inte med detta då. Därför kommer denna månadsrapport en dag tidigt.

Viktiga händelser under februari

Depån under februari

Depån ökade extremt fint i värde under februari: +9.07% och det går ju knappt att vara annat än nöjd! Givetvis bidrog Oniva extremt kraftigt till denna fina tillväxt.

månadsrapport februari

 

Under perioden har Betsson, Industrivärden, Skanska, Coca Cola, Protector och Bonheur avlagt rapporter. I samtliga fall utom Bonheur föreslogs fina utdelningsökningar. Bonheur behåller som jag skrev om sin utdelning på samma nivå som föregående år.

Betsson, Swedbank och Skanska har för närvarande portföljandel om under 4% vardera och det borde jag fundera på hur jag ska hantera. Jag gillar samtliga tre bolag men tycker att priserna är något för högra för tillfället för att öka. Av dessa tre finner jag Betsson lägst värderad, men Skanska mest attraktivt som bolag. Kommer säkert återkomma till tankar kring detta vid ett senare tillfälle.

2 thoughts on “Månadsrapport februari

Leave a Reply