Gustavs ekonomiprat

Igår var det dags för tredje upplagan av Gustavs ekonomiprat. Det var roligt och trevligt som vanligt. Det absolut roligaste är att vi blir fler och fler för varje gång. Vi var runt 25 pers den här gången, så snart får vi väl knappt plats på Belgobaren! =)

Det var så många ansikten där så att jag inte riktigt kommer ihåg alla, men Gustav var så klart där, Snåljåpen, 4020, Christoffer, Fundamentalanalys och många andra. Vi hade även besök av twittraren Kavastu som visade spännande grafer och det var lätt att bli imponerad av den kunskap han besitter.

Första ekonomipratet var vi bara killar. Förra gången kom en tjej, Rebecka. I går kom förutom Rebecka även Nicole. En ökningstakt som möjligtvis Jens Spendrup skulle applådera, men jag tycker att det hade varit roligt med lite fler tjejer. Mixed is good! Men hur som helst, Nicole berättade om sin podcast Framgångssagan. Varje avsnitt är ca en timme långt och består av intervjuer med framgångsrika människor. Jag har redan hunnit lyssna på ett par avsnitt och betyget blir: Mycket välgjort och väldigt intressanta möten!

Som vanligt var det många trevliga samtal om diverse aktier. Lundaluppens inlägg om Realty Income vädrades, jag är dock inte helt säker på vad vi kom fram till ^_^. Jag hoppas att vi ses nästa gång, vilket borde vara om si så där två månader.

4 thoughts on “Gustavs ekonomiprat

  1. Riktigt roligt var det! Om trenden med tjejer ska fortsätta får jag se till att ta med två nya näst gång. Kul att du uppskattar podcasten också, fler avsnitt kommer nu i säsong 2! /Nicole

Leave a Reply