Semester!

När detta inlägg publiceras är jag på väg till Arlanda för att flyga till Gran Canaria. Det blir två veckor av sol och bad på Playa del Inglés. Har svårt att tänka mig ett bättre sätt att avsluta föräldraledigheten. Så fort jag kommer hem är det inskolning på dagis för lillgrabben.

I Playa del Ingles finns en fantastisk chark som heter Las Camelias Charcuteria. Här finns allt från fantastisk Serranoskinka (beställs så tunt som möjligt och ätes till ett gott vin på kvällen) till riktigt fint kött (både fläsk, nöt & fågel). Vi brukar köpa hem kött från charken ett par gånger och laga mat i bungalowen. Detta är inte av snålhet, ibland är det helt enkelt riktigt trevligt att bara sitta i bungalowen och mysa :-).

En sak jag funderar över är om och hur jag ska följa börsen. Det finns ju WiFi på hotellet, så det lär ju bli lite slösurfande vid poolen för att kolla status. Hur brukar ni göra när ni är på semester? Stänga av allt eller fortfarande ha koll?

Leave a Reply